FINESTRES I PORTES DE PVC

Professionalitat, rigor i eficiència son trets de la nostra identitat. Oferim als nostres clients la qualitat irrenunciable de la nostra marca, la garantia de fer possible qualsevol configuració en finestres i portes de PVC i la confiança d’estar en mans d’experts dins del sector de les Finestres i Portes de PVC a ANDORRA.
És característica la gran implicació en cada projecte on estudiem i assessorem a cada client segons les necessitats del mateix, estètica, seguretat, aïllament tèrmic i/o acústic, per aconseguir una llar més eficient, saludable i acollidora.
Per garantir el màxim estalvi energètic només confiem en marques líders com Veka, Kömmerling, G-U BKS, Guardian Sun, Climalit, Somfy. Totes elles amb segells de qualitat AENOR, ISO i marcatge CE, que certifiquen un producte final immillorable, no només complint amb la normativa vigent del codi tècnic de l’edificació sinó que la supera amb escreix.
Cada encàrrec és un repte enfocat en aconseguir la completa satisfacció del client.

Professionalitat, rigor i eficiència son trets de la nostra identitat. Oferim als nostres clients la qualitat irrenunciable de la nostra marca, la garantia de fer possible qualsevol configuració i la confiança d’estar en mans d’experts dins del sector. És característica la gran implicació en cada projecte on estudiem i assessorem a cada client segons les necessitats del mateix, estètica, seguretat, aïllament tèrmic i/o acústic, per aconseguir una llar més eficient, saludable i acollidora. Per garantir el màxim estalvi energètic només confiem en marques líders com Veka, Kömmerling, G-U BKS, Guardian Sun, Climalit, Würth, Somfy. Totes elles amb segells de qualitat AENOR, ISO i marcatge CE, que certifiquen un producte final immillorable, no només complint amb la normativa vigent del codi tècnic de l’edificació sinó que la supera amb escreix. Cada encàrrec és un repte enfocat en aconseguir la completa satisfacció del client.


BUSCAR

INFORMACIÓ